fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Golf-Pro

Brøndby Golfklub tilbyder undervisning med professionel golftræner. Læs mere om Hans-Henrik.

Min baggrund i golf begynder professionelt i 1976

hvor jeg spiller min første turnering på Asien Touren og samme år spiller jeg også på Europa Touren.
Efter 2 år med opadgående resultater blev jeg brat stoppet af 2 overrevne korsbånd, som jeg pådrog mig i en fodboldkamp. Efter genoptræning uden korsbånd (det kunne man ikke lave dengang) begyndte min trænerkarriere. Samtidig satte jeg mig for at blive den bedste spiller i Danmark. Det lykkedes mig at være førende i det meste af firserne. Det var også sjovt at sætte amatørerne på plads, når de kom forbi. Bla. Steen Tinning, Anders Sørensen og Jacob Rasmussen som var de førende amatører dengang. Mere end 30 sejre som proffesionel i Danmark, deriblandt 6 DM er det blevet til.
5 World Cup har jeg også spillet.

Det blev til et forsøg mere som spillende Pro i 1989 og 1990, hvor jeg spillede Asien Tour og Challenge Tour. Med et par små succeser måtte jeg sande, at det var afprøvet.
En gang har jeg prøvet på Senior Touren og var meget tæt på at få fuld spilleret. Det var vel mere af nostalgiske grunde at jeg gjorde forsøget.

Keep it simple

Som træner har jeg virket i 4 klubber som head pro. Sammenlagt 35 år.

Der er ingen tvivl om, at være træner er noget jeg nyder. Det er dejligt at have med mennesker at gøre ,og ikke mindst at se de glade ansigter, når noget lykkes.

Mit motto : keep it simple

Kontakt Hans-Henrik på mailadressen: info@hh-golf.dk
Eller ring/SMS på mobil: +45 20 68 85 38.

For medlemmer sker Tilmelding til kurser og lektioner via GolfBox.
Klubben og Hans-Henrik tilbyder prøvemedlemskab for kr. 800,00 (2023 pris) og undervisning helt gratis for fuldtidsmedlemmer.

Yderligere oplysninger findes på min hjemmeside: HH-Golf