fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eliteudvalget

Eliteudvalget udvikler Brøndby Golfklubs bedste golfspillere

 

Målsætning
Målet for Eliteudvalget er at skabe en trup af spillere, der repræsenterer Brøndby Golfklub i Danmark seriens bedste rækker. Truppen skal bestå af klubbens bedst spillende damer og mænd.  Målet er at klubben har mindst et hold i en af divisionsrækkerne.
For at opnå og fastholde dette mål skal eliteudvalget sikre en stadig udvikling af elitetruppen, så der er en fortsat tilgang af nye talenter. Med henblik på en løbende rekruttering af unge nye spillere skal elitetruppens spillere i deres adfærd og spil fungere som rollemodeller for klubbens unge spillere og juniorer.

Opgaver
Eliteudvalget har til opgave at skabe de bedst mulige rammer for eliten i klubben, således at der sker en løbende udvikling i spillernes præstationer.
For at opnå dette skal eliteudvalget sikre optimale træningstilbud til spillerne og forpligte spillerne til at bruge de træningstilbud de får.
Eliteudvalget skal forpligte spillerne forpligte spillerne til at stille op til de DS kampe, der skal afvikles hen over sæsonen samt til at bruge de træningstilbud de får, og samt opfordre spillerne til at deltage i såvel interne som eksterne eliteturneringer med henblik på at udvikle deres spil.
Eliteudvalget skal for hvert år aftale træningstilbuddet til spillerne med klubbens pro. Eliteudvalget skal sikre at DS kampene forløber jf. DGU’ s regler.
Eliteudvalget skal hvert år i oktober fremsende et budgetoplæg til klubbens bestyrelse. Budgettet lægges ud fra målsætningen for udvalgets arbejde. Budgettet skal således afspejle udvalgets målsætning.

Ansvarsbeskrivelse
Eliteudvalget har ansvar for at Brøndby Golfklub har en trup af elitespillere, som består af de bedste spillere i klubben. Udvalget har derfor også ansvar for at søge at tiltrække talentfulde spillere i og uden for klubben, således at truppen til stadighed består af spillere, der kan repræsentere klubben bedst mulig. Det betyder en løbende tilgang og afgang af spillere.
Eliteudvalget har ansvar for at udvalgets budget overholdes.

Mødevirksomhed
Eliteudvalget afholder møde hver anden måned. Eliteudvalget afholder møder med spillerne efter behov.

Kommunikation
Eliteudvalget skal have en løbende dialog med sine spillere med aktuel information om træningstilbud, spillernes forpligtigelser over for elitetruppen og over for klubben.
Eliteudvalget skal have en løbende dialog med klubbens bestyrelse

Eliteudvalget består af

Jill Mehlbye (formand)
Karin Bancsi (best.)
Lotte Poulsen
Simon Kvetny

Eliteudvalg – elite@brondbygolf.dk