fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Æresmedlem Kai Dinesen

Helt tilbage i 1997 så Kai Dinesen en annonce i lokalavisen om en golfklub der skulle opstartes i Brøndby.

Han og Pia tegnede i den forbindelse 2 stk anparter 233 Pia og 232 Kai Dinesen i BG Aps. Samtidig hermed fulgte der et medlemskab af Brøndby Golfklub

Kai og Pia var betalende medlemmer men ikke aktive spillende i klubben frem til foråret 2002, hvorefter de begge blev fascineret af golfens mysterier, og det blev yderst vanedannende.

I 2003 blev Kai spurgt af klubbens formand Frank Winzentsen om han kunne være behjælpelig som finansiel sparringspartner i forbindelse med den påtænkte udvidelse til en 18 hullers bane.

Nikolaj Hertel havde indtil da styret økonomien i BG Aps samt forestået langtidsbudgetterne/likviditeten.

Kai overtog dette arbejde i løbet af 2003 og i 2004 blev han valgt til bestyrelsen for BGK med henblik på at varetage opgaven som kasserer.

Kai tog hurtigt bestyrelsens motto (Franks) ”ingen over ingen under klubben” til sig og der blev indført en benhård likviditets styring, med banken på sidelinjen. Der skulle jo løbende opspares/indskydes midler til udbyggelse af klubbens faciliteter

Samarbejdet i bestyrelsen var fantastisk, der var på intet tidspunkt brug for afstemninger, idet det altid lykkedes at opnå enighed ved almindelig argumentering.

I 2004/05 efter at Brøndby Golfklub havde købt jord af klubbens nabo, var det Kai’s opgave at forestå udvidelsen af drivingsrangen, parkerings-pladsen, indspilsområdet samt udslags stederne. Det var en opgave som blev løst til fulde og igen viste Kai at der var styr på tingene.

Efterfølgende blev der etableret yderligere rum til bagskabe – også det var en opgave som Kai tog del i og igen med stort engagement og succes.

Efter 6 år som styrmand på pengekassen stoppede Kai i Brøndby Golfklub´s bestyrelse i november 2009. Det var efter en meget travl periode med udvidelser, låneoptagelse, etableringsarbejder m.v. – alt sammen noget som kunne være gået galt, men som Kai var kraftigt medvirkende til at få på plads.

Der var dog stadig bud efter Kai’s arbejdskraft og da han i starten af 2010 blev spurgt om han ville tiltræde som formand for Brøndby Golf Aps var han ikke lang tid om at beslutte sig.

Brøndby Golf Aps ejede klubbens 18 huller. Det var meningen at Brøndby Golfklub skulle overtage hullerne i takt med at det var økonomisk forsvarligt for klubben.

I 2012 overtog klubben de første 9 huller og 2015 overtog de, de resterende 9 huller.

Målet der blev sat i 1997 blev således opfyldt, idet Brøndby Golfklub nu er en medlemsejet golfklub med et fantastisk socialt engagement.

Brøndby Golf Aps havde således opfyldt sit mål og var uden aktiviteter. Selskabet blev i 2016 opløst med udbetalinger til de oprindelige anpartshaverne.

Kai’s virke for klubben på bestyrelsesniveau var således tilendebragt, men mottoet ”Ingen over, ingen under klubben” sidder stadig i Kai. Og når klubben kalder på hjælp så står Kai altid i fronten klar til at give en hånd med.

Som en annerkendelse af det meget store arbejde som Kai gennem mange år har gennemført for Brøndby Golfklub, besluttede en enstemmig bestyrelse i 2016, at udnævne Kai Dinesen til æresmedlem i Brøndby Golfklub.

Kai på vinter green

Image