fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Aktiviteter

Årets aktiviteter i Herreklubben

Slutresultater
 
I 2022 havde vi tre gennemgående turneringer: Årets Jern, Hulspilsturneringen og Eclectic.
 
 

Årets Jern

Vinder Helmer Sternberg 194 stablefordpoint
2. pladsen Jens Schannong Rasmussen 193
3. pladsen Helmuth Hjorth Jacobsen 190
4. pladsen Per Nielsen 190
5. pladsen Kim Halberg 186
 
 

Hulspilsturneringen

Vinder Thomas Ventrup Andersen
2. pladsen Hans Blumensaadt
 
 
Eclectic
 

  

 

Jernenes aktiviteter i sæsonen 2022 fremgår af disse to skemaer

Aktivitetskalender
Oversigt over tirsdagsrunderne

Begge hænger på tavlen over for herretoilettet i klubhuset.


Tirsdagsrunder
Tirsdagsrunderne er en kombination af stableford- og slagspilsrunder over enten 9 eller 18 huller, og der vil både blive spillet fra tee 51 og tee 43. Vi spiller primært stableford, men den sidste tirsdag i hver måned spiller vi en slagspilsrunde med eller uden maksimum score. En gang om måneden spiller vi fra tee 43, og resten spilles fra tee 51. Normalt spiller vi 18 huller, men i starten og i slutningen af sæsonen er der planlagt 9-hullers runder, så alle kan nå at blive færdige, inden det bliver mørkt. Der kræves tilmelding til alle disse turneringer, og desuden skal man selv gå ind i Golfbox og reservere en tid. Fristen for tilmelding er kl. 8:00 på spilledagen. Herreklubben har fortrinsret på alle tirsdage kl. 15:30-17:00, men ikke bookede fortrinstider frigives dog 72 timer før til andre medlemmer og greenfee-gæster.

Månedspræmier
Månedspræmierne (en 1. præmie og en 2. præmie) for tirsdagsrunderne uddeles i tre rækker opdelt efter handicap. Vi kører ikke med en fast grænse mellem rækkerne, men sørger ved sæsonstart for, at der er lige mange i hver række. De præcise handicapgrænser mellem rækkerne vil altså afhænge af, hvem der tilmelder sig præmierækkerne ved at indbetale et præmiefee på 150 kr. for hele sæsonen. ”Hajerne” er typisk spillere med et handicap under 17, ”Stræberne” ligger omkring 17-23, og ”Ormedræberne” vil normalt være spillere med et handicap over 23. Den præcise grænse vil ligge fast omkring den 1. april og vil blive meldt ud til jer. I løbet af de efterfølgende måneder vil nogle have spillet sig op, andre ned, og nye medlemmer er sikkert kommet til, så pr. 1. juli sørger vi igen for, at alle rækkerne er lige store, og de nye handicapgrænser gældende for resten af sæsonen vil blive meldt ud.

Fællesspisning
Den første tirsdag i hver måned har vi fællesspisning og præmieoverrækkelse for den foregående måneds turneringer. Bemærk, at spisetiden vil variere hen over sæsonen. Da maden skal bestilles i forvejen, er det nødvendigt, at man tilmelder sig i Golfbox senest kl. 12:00 lørdagen før. Betalingen foregår på selve spisedagen enten kontant eller med MobilePay. Sæsonens første og sidste spisning er gratis, dog skal det lige nævnes, at hvis man tilmelder sig og udebliver, vil man blive afkrævet 75 kr. både de dage, hvor maden er gratis og de dage, hvor der er egenbetaling. Hvis man ikke kunne være til stede ved præmieoverrækkelsen og har en præmie til gode, kan man inden for den næste måned henvende sig til Jernenes formand telefonisk.

Eclectic
Første tirsdag i hver måned er ligeledes dagen, hvor vi afvikler den gennemgående turnering Eclectic, der altid spilles fra gul tee, og hvor de første 9 huller tæller med i turneringen. Det kræver ingen tilmelding at deltage. Kort fortalt gælder det om at opnå det bedst mulige resultat på hvert hul, og hen over sæsonen har man så syv tirsdage til dette. Senest søndagen før kan man i GolfBox tilmelde sig enten en sen eller en tidlig runde, hvorefter der vil blive lavet startlister. Vi har indført denne mulighed i håb om, at flere kommer til at spille med andre end dem, man ellers plejer at gå sammen med. Man kan selvfølgelig også spille når og med hvem, man ønsker uden for tidsrummet 14:30-17:00. Læs flere detaljer og se stillingerne i Eclectic her.

Årets Jern
Vores anden gennemgående turnering uden tilmelding går ud på at kåre Årets Jern. Vinderen findes ved at tage summen af de opnåede stablefordpoint i de 5 bedste tirsdagsrunder spillet fra gul tee over 18 huller. Hen over sæsonen er der 10 tirsdage, der kan indgå i turneringen, da eneste undtagelse er den dag, hvor vi afholder Åben Herredag (14. juni).

Hulspilsturnering
Sideløbende med tirsdagsrunderne har vi en hulspilsturnering, der spilles efter dobbelt knock-out system. Man tilmelder sig i GolfBox, og turneringen strækker sig over det meste af sæsonen. Læs mere om hulspilsturneringen her.

Andre tiltag
I løbet af sæsonen vil ovenstående tirsdagsrunder blive erstattet af eller suppleret med andre tiltag. En enkelt tirsdag vil vi i stedet for almindelig stableford spille ”modificeret stableford”, hvor pointgivningen er lidt anderledes. To tirsdage vil den almindelige runde blive suppleret med en makkerturnering, hvor Golfbox sætter folk sammen i par helt tilfældigt. På præmiedagen uddeles de sædvanlige præmiesæt, og herudover uddeles en præmie til det par, der tilsammen har lavet flest stablefordpoint. To gange i løbet af sæsonen er der indlagt en puttekonkurrence, og endelig vil det en tirsdag kun være tilladt at medbringe 4 køller (inkl. putter).

Særlige arrangementer
Foruden vores tirsdagsrunder vil der blive planlagt andre særlige arrangementer. Det drejer sig om Åben Herredag, spil på fremmed bane, Kønnenes Kamp mod dameklubben, Ryder Cup og en weekendtur til efteråret.