fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Aktiviteter

Årets aktiviteter i Herreklubben

Slutresultater
 
I 2021 havde vi tre gennemgående turneringer: Eclectic, Årets Jern og Hulspilsturneringen.
 
 

Årets Jern

Vinder Frank Ulstrand 195 stablefordpoint
2. pladsen Bruno Berthou 184
3. pladsen   Johnny Brøndum Hansen  179
4. pladsen Michael Bovbjerg Hansen 178
4. pladsen Jens Schannong Rasmussen 178
  
 

Hulspilsturneringen

Vinder Teddy Sørensen
2. pladsen Thomas Ventrup Andersen
 
 
 

 

Jernenes aktiviteter i sæsonen 2021 fremgår af disse to skemaer

Aktivitetskalender
Oversigt over tirsdagsrunderne

Begge hænger på tavlen ved receptionen og på tavlen over for herretoilettet i ladebygningen.


Tirsdagsrunderne
Tirsdagsrunderne vil være en kombination af stableford- og slagspilsrunder over enten 9 eller 18 huller, og der vil både blive spillet fra tee 51 og tee 43. Vi spiller primært stableford, men den sidste tirsdag i hver måned spiller vi en slagspilsrunde (højest 10 slag på hvert hul). En gang om måneden spiller vi fra tee 43, og resten spilles fra tee 51. Normalt spiller vi 18 huller, men i starten og i slutningen af sæsonen er der planlagt 9-hullers runder, så alle kan nå at blive færdige, inden det bliver mørkt. En særlig ting er, at tirsdagsrunden den 8. juni, hvor vi afholder Åben Herredag, kun er for dem, der ikke har mulighed for at deltage i Åben Herredag om formiddagen.

Fællesspisning
Den første tirsdag i hver måned har vi fællesspisning og præmieoverrækkelse for den foregående måneds turneringer. Bemærk, at spisetiden varierer hen over sæsonen. Man skal tilmelde sig i Golfbox senest kl. 23:59 torsdagen før. Prisen er 70 kr., som betales på selve spisedagen enten kontant eller med MobilePay. Sæsonens første og sidste spisning er gratis, men hvis man tilmelder sig og udebliver, vil man blive afkrævet 70 kr. både de dage, hvor maden er gratis og de dage, hvor der er egenbetaling.

Månedspræmier
Månedspræmierne til vinderne og runner-ups for månedens tirsdagsrunder uddeles i tre rækker opdelt efter handicap. Vi kører ikke med en fast grænse mellem rækkerne, men sørger ved sæsonstart for, at der er lige mange i hver række. De præcise handicapgrænser mellem rækkerne vil altså afhænge af, hvem der tilmelder sig præmierækkerne ved at indbetale et præmiefee for hele sæsonen. I løbet af de efterfølgende måneder vil nogle have spillet sig op, andre ned, og nye medlemmer er måske kommet til, så pr. 1. juli sørger vi igen for, at alle rækkerne er lige store, og de nye handicapgrænser gældende for resten af sæsonen vil blive meldt ud.

Eclectic
Den 1. tirsdag i hver måned er ligeledes dagen, hvor vi afvikler den gennemgående turnering Eclectic, der altid spilles fra tee 51, og hvor de første 9 huller tæller med i turneringen. Det kræver ingen tilmelding at deltage – blot at man har betalt præmiefee. Kort fortalt gælder det om at opnå det bedst mulige resultat på hvert hul, og man har så syv tirsdage til at forbedre sig hen over sæsonen. Læs flere detaljer og se stillingerne i Eclectic her.

Årets Jern
Vores anden gennemgående turnering går ud på at kåre Årets Jern. Det kræver ingen tilmelding at deltage. Vinderen findes ved at tage summen af de opnåede stablefordpoint i de 5 bedste tirsdagsrunder spillet fra tee 51 over 18 huller. Hen over sæsonen er der 10 tirsdage, der kan indgå i turneringen, da eneste undtagelse er den dag, hvor vi afholder Åben Herredag (8. juni).

Andre tiltag
I løbet af sæsonen vil ovenstående tirsdagsrunder blive erstattet af eller suppleret med andre tiltag. En enkelt tirsdag vil vi i stedet for almindelig stableford spille ”modificeret stableford”, hvor pointgivningen er lidt anderledes. To tirsdage vil den almindelige runde blive suppleret med en Blind Makker-turnering. Det foregår ved at lade Golfbox sætte folk sammen i par helt tilfældigt, og ingen vil på spilledagen kende til udformningen af disse makkerpar. På præmiedagen uddeles de sædvanlige præmiesæt, og herudover uddeles en præmie til det par, der tilsammen har lavet flest stablefordpoint. Fire gange i løbet af sæsonen er der indlagt en puttekonkurrence, og endelig vil det en tirsdag kun være tilladt at medbringe 4 køller (inkl. putter).

Særlige arrangementer
Som det fremgår af aktivitetskalenderen er der planlagt andre særlige arrangementer. Det drejer sig om hulspilsturneringen, Ryder Cup, spil på fremmed bane, Åben Herredag, en weekendtur til efteråret og Kønnenes Kamp mod dameklubben.

Hulspilsturnering
Denne nye hulspilsturnering bliver afviklet hen over sæsonen sideløbende med de sædvanlige tirsdagsrunder. Matcherne i hulspilsturneringen spilles uden for Jernenes normale spilletidspunkt. Læs mere om hulspilsturneringen her.