fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mere information

Yderligere information

Retningslinjer ved betalende arrangementer

Formænd i Jernenes historie

 

Herreklubbens medlemmer
Pr. 20.08.2022 har Herreklubben 93 medlemmer, hvoraf 89 deltager i præmierækkerne.

 

Registrering i GolfBox
For at deltage i Jernenes ugentlige turneringer skal man dels have betalt præmiefee, og dels skal man foretage følgende registreringer i GolfBox:

  1. Man skal tilmelde sig alle tirsdagsrunder i Golfbox under ”Klubturnering”.
  2. Under ”Tidsbestilling” reserveres en tid, hvilket kan gøres 2 uger frem i tiden.

Der vil være åbent for tilmelding til turneringerne 3 måneder før spilledagen. Fristen for at tilmelde sig en turnering er kl. 8:00 på selve spilledagen, og samme tidspunkt er gældende for afmelding fra en turnering.

Ved de handicapregulerende runder over 18 huller vil alle tilmeldte få reguleret deres handicap. Hvis man ikke afleverer scorekortet, vil man få noteret ”NR”, hvilket dog modsat tidligere ikke medfører en handicapregulering.

Runderne på 9 huller er ikke handicaptællende, men scorekortet skal ligesom ved 18-hullers runder afleveres i Jernenes postkasse, så resultatet kan indgå i præmierækkerne. Hvis man ønsker ikke-handicaptællende runder registreret som tællende i Golfbox, skal man selv sørge for dette, præcis som hvis det var en privat runde. Dette kan fx gøres ved at tage et billede af scorekortet, inden det afleveres i postkassen.

Ovenstående gælder ikke for Eclectic-turneringen, hvor man ikke behøver at registrere sig i GolfBox. Senest søndagen før kan man i GolfBox tilmelde sig enten en sen eller en tidlig runde, hvorefter der vil blive lavet startlister. Vi har indført denne mulighed i håb om, at flere kommer til at spille med andre end dem, man ellers plejer at gå sammen med. Man kan selvfølgelig også spille når og med hvem, man ønsker uden for tidsrummet 14:30-17:00.