fbpx
  • 43 53 19 00
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nye medlemmer - medlemsforløb

Nye medlemmer kan optage fuldt medlemskab eller flexmedlemskab og få DGU kort efter at nedenstående er gennemgået og bestået:

1. Nye medlemmer uden HCP overgår efter indmeldelse til klubbens Pro golfundervisning. Undervisning afsluttes med slagprøver sammen med en kontrollant, og efterfølgende underskrives slagprøven af klubbens Pro.

2. Regelprøve tages på nettet via DGU på https://www.danskgolfunion.dk/regelproeve.

3. Regel og etikette kursus arrangeres efter behov i klubben.

4. Efter endt undervisningsforløb og opfyldelse af slagprøver, indmeldelse det nye medlem i klubben, oprettes i GolfBox som en WHS-begynder og tildeles HCP 54. Det betyder at medlemmet nu har fuldt medlemskab eller flexmedlemskab, og får tildeling af DGU kort med spille ret i BGK.

5. Dernæst tilbydes/overgår det nye medlem til mandagstræning i Kanin-klubben. Her spiller man turnering med Kanin-klubbens frivillige hjælpere og øver regler og etikette.

6. I Kanin-turneringen går det nye medlem golfrunder på 9-huls banen sammen med Kanin gruppens hjælpere. Tilmelding sker via GolfBox (Vejledning: https://brondbygolf.dk/medlemskab/tilmelding-kaninmatch-hjaelp.)

7. Alternativt kan de nye medlemmer selv tage kontakt til en fadder på ”Fadderlisten” og aftale at gå golfrunder med denne på 9-huls banen.

8. Til brug for nye spillere er der oprettet en facebookgruppe, hvor man kan finde andre at spille med: https://www.facebook.com/groups/374532307387682

9. Ved hjælp af de frivillige, læres det nye medlem at tilmelde sig Kanin-turnering om mandagen via GolfBox og at udskrive scorekort inden start.

10. Efter runderne instrueres medlemmet i korrekt udfyldelse af scorekort i GolfBox (dette vises af de frivillige eller fadderne). Alternativt kan scorekortet afleveres til sekretariatet, som herefter indberetter det nye medlems HCP i GolfBox.

11. Når det nye medlem kan spille til HCP 54 og samtidigt kan gå 9 huller indenfor 2 timer og 15 minutter, fjernes fluebenet i GolfBox ud for WHS-begynder, og medlemmet tildeles nationale rettigheder i Brøndby Golfklub.

12. Herefter kan det nye medlem spille i andre klubber, herunder spille gratis i venskabsklubber. Venskabsklubber og andre klubber kan dog stille krav om særlige handicapniveauer.

Brøndby Golfklub 2023